2020 10plus1 1140x265

Kattintson a részletekért!

Szerelőragasztó víz alatti ragasztásra is - AQUAFIN-CA

Szerelőragasztó víz alatti ragasztásra is - AQUAFIN-CA

AQUAFIN-CA Bővített specifikációjú szerelőragasztó (MS-polimer tömítőanyag és ragasztó) Az AQUAFIN-CA már néhány éve a betonépítési rendszerünkben bevált szerelőragasztóanyagként a termékpalettánk Read More
Miért ne használjunk merev anyagot járda hézagtömítésre?

Miért ne használjunk merev anyagot járda hézagtömítésre?

Az épületek mellé épített járdák házfal melletti dilatációs hézaga gyakran okoz gondot. Az esővíz gyakran talál magának utat itt, és Read More
Betonimpregnálók tesztje

Betonimpregnálók tesztje

A SCHOMBURG betonimpregnálói rajtvonalhoz álltak, hogy kiderüljön, ki a legjobb! A REMISIL termékcsaládba tartozik mindhárom versenyzőnk, a REMISIL-CI az alaptermékünk, Read More
  • 1
  • 2

Általános igényeket kielégítő hajlaterősítő vízszigetelő szalag

ASO-Dichtband-2000

Termékleírás

Tulajdonságok:

Az ASO-Dichtband-2000 egy új típusú kompozit anyag, amely tartós, nyújtható, vízszigetelő, de a páraván­dorlást biztosítja a pórusain keresztül. Ezáltal biztosítja a víz hozzáadásával kevert lapburkolatragasztók és vízszigetelő rétegek gyors száradását. Az ASO-Dichtband-2000 kifejezetten ellenálló az agresszív anyagok­kal szemben. Az ASO-Dichtband-2000 a ZDB „Előírások vízszigetelő rétegek alkalmazására lapburkolatokkal kialakított padló-rétegfelépítésnél bel- és kültérben" szabályozásnak megfelelő termék.

Alkalmazási területek:

Vízszigetelő rétegek, pl.: SANIFLEX, AQUAFIN-2K, AQUAFIN-2K/M-PLUS, ASOFLEX-AKB, UNIFIX-2K és CARO-DF csatlakozási és dilatációs hézagainak vízszigetelésére.

Műszaki adatok

 
Műszaki adatlap: ASO-Dichtband-2000

ASO-DICHTBAND katalógus


 

ASO-Dichtband-2000

Hajlaterősítő vízszigetelő szalag általános követelményekre

Cikkszám: 2 05936

Tulajdonságok:

Az ASO-DICHTBAND-2000 egy új típusú kompozit anyag, amely tartós, nyújtható, vízszigetelő, de a páravándorlást biztosítja a pórusain keresztül. Ezáltal biztosítja a víz hozzáadásával kevert lapburkolatragasztók és vízszigetelő rétegek gyors száradását. Az ASO-DICHTBAND-2000 kifejezetten ellenálló az agresszív anyagokkal szemben. Az ASO-DICHTBAND-2000 a ZDB „Előírások vízszigetelő rétegek alkalmazására lapburkolatokkal kialakított padló-rétegfelépítésnél bel- és kültérben” szabályozásnak megfelelő termék.

Alkalmazási területek:

Vízszigetelő rétegek, pl.: SANIFLEX, AQUAFIN-2K, AQUAFIN-2K/M-PLUS, ASOFLEX-AKB, UNIFIX-2K és CARO-DF csatlakozási és dilatációs hézagainak vízszigetelésére.

Fogadófelület:

Valamennyi épületszerkezeti felületre, amely lapburkolattal lesz ellátva, illetve szakszerűen előkészített vízszigetelő rétegre. A nem folytonos, finom (legfeljebb 0,1 mm szélességű) felületi repedések megengedettek a fogadófelületen.

Csomagolás:

Szélességi méretek: 12 cm, 20 cm és 100 cm (széles típus);
Tekercs hosszúsága: 10 m, 50 m;
Dobozba csomagolva: 500 m összesen.

Felhasználás:

Az ASO-DICHTBAND-2000 szalagot a megfelelő vízszigetelő anyaggal előkészített felületek csatlakozási hézagára kell simítani. A vízszigetelő bevonatot, amely legalább 2 cm-rel szélesebb a vízszigetelő hajlaterősítő szalagnál, az áthidalt hézag mindkét oldalán alkalmazni kell. A hajlaterősítő szalagot a friss felületen kell elhelyezni egyenletesen és gyűrődésmentesen. Ezután a következő vízszigetelő réteg kialakítható. A csatlakozási hézag felületét (egy elasztikus csatlakozóelem későbbi beépítéséhez) védeni kell a vízszigetelő anyagtól.

A hajlaterősítő szalagok csatlakozó széleinek kötését legalább 5 cm-es gyűrődésmentes átfedéssel, az első, majd az átfedésben rákerülő szalagot is a kenhető vízszigetelő anyaggal való teljes felületű bevonással kell ellátni.

Különleges védelem igényével építendő területeken, pl.: belső és külső sarkoknál a biztonságos alkalmazást segítő ASO-DICHTBAND-Ecken hajlaterősítő előformázott sarokelemek elhelyezését javasoljuk.

Műszaki adatok:

Alapanyag:                              kötőanyag = szövet-membrán-szövet;

Szín:                                        fehér, felületén a Schomburg logoval és névvel;

Vastagság:                              0,3 mm;

Kezdeti elmozdulás-tűrés:         a csatlakozási hézag szélességének max. 30 %-a;

Húzás:                                     legalább 0,5 N/mm2;

Tárolható:                                 száraz helyen és víztől védve legalább 5 évig;

Tervezési területek:                   belső sarkok, 12 cm-es szélességű szalag, 90º-os szög;

külső sarkok, 12 cm-es szélességű szalag, 90º-os szög.

Kiegészítések:

Csak a jóváhagyott beépítési technológiával alkalmazható. Az ASO-DICHTBAND-2000 szalaggal vízszigetelt csatlakozásokat óvni kell a mechanikai hatásoktól, sérülésektől. A szennyezett talajjal érintkező fal-padló szerkezeti csatlakozásoknál, valamint dilatációs hézagokhoz az ASO-Joint-Sealing-Tape-2000-S szalagot ajánljuk.

 

Webáruház

 

 

terméknettó egységárnettó csomagárBruttó csomagárMennyiség
ASO-Dichtband-2000, 5 fm
Hajlaterősítő vízszigetelő szalag
Jelenlegi raktárszint
922 Ft
4.610 Ft
5.855 Ft

A kis képre kattintva átlép a termék webáruház-oldalára.