Kosár

A bevásárlókosara jelenleg üres.

40_ev_aquafin

Hozzáértés a szigetelésben: az
AQUAFIN már 40 éve bizonyít!
Kapcsolat
PDF Nyomtatás E-mail

From Address:

Aquaseal-Schomburg székhely nagyobb térképen való megjelenítése

Kapcsolat

Aquaseal Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
1116 Budapest, Hunyadi János út 162.
"A" épület 3. emelet

GPS úti cél : Budapest, XI. kerület Panel utca 1.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:


Telefon:

+36/1/204-35-16

Web: www.aquaseal.hu
E-mail
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Adószám: 14012884-2-43   / Cégjegyzékszám: 01-09-884733

Nyitva tartás:
Hétfő - péntek :    8:00 - 17:00
 

Tanácsadás (telefonos, személyes):
Hétfő - vasárnap :    8:00 - 20:00

Kiszállítás:
Hétfő - vasárnap :
6:00 - 20:00

 

Munkaidőn túli ügyelet, kiszállítás 06-20 h-ig Hétfőtől-Vasárnapig.

Későn jutott eszébe, hogy nem vásárolt anyagot, vagy a korábban megvásárolt anyag a munka folyamán kevésnek bizonyult? Hívjon minket, megoldjuk a problémáját!
Keresse kollégánkat a 06/30/922-03-52-es telefonszámon és előre egyeztetett időpontban kinyitja Önnek a raktárat!

Megközelítés autóval: a Lágymányosi-híd felől - a centrumból kifelé haladva - a Budafoki út folytatásán, a Hunyadi János út és a Mezőkövesdi út sarkánál található Lukoil benzinkút után közvetlenül balra kell fordulni a Duna felé. Ezen az úton 700 m után be kell hajtani a V-BER Ipari Parkba, ahol a sorompó után a jobb oldalon találják az A épületet.

Megközelítés tömegközlekedéssel: a 18-as villamos Savoya parki végállomásától a Duna felé tekintve látható egy 4 emeletes sárga épület, melynek 3. emeletén találják irodánkat.

 

GPS úti cél : Budapest, XI. kerület Panel utca - Dr. Papp Elemér utca kereszteződése
GPS pozíció:
N 47 26.138, E 19 2.813

Keresse munkatársainkat:  

Deák Zoltán +36 30/922-0352 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Deák István +36/20/3744-555 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Csuka Tamás: +36/30/933-4773 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
     
Jónás Oszkár (Veszprém):
+36/30 /639-6004    
Rácz Attila (Debrecen, Nyíregyháza) +36/70/422-7853
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


Mérnök szaktanácsadóink:


Dr. Dudás Annamária

Ph.D., okleveles építőmérnök,
okleveles építőipari igazságügyi szakmérnök
egyetemi adjunktus, BME


Dr. V. Horn Valéria

DLA, okleveles építészmérnök,
okleveles épületszigetelő szakmérnök,
egyetemi adjunktus, BME

A SCHOMBURG csoport

 

A Schomburg GmbH 1937-ben családi vállalkozásként alakult. A társaságot ma a Schomburg család második és harmadik generációja irányítja.

 

Az alapítás óta eltelt hét évtized során a SCHOMBURG csoport építőipari adalékanyagok helyi gyártójából nemzetközi nagyvállalattá fejlődött, mely építőanyag-rendszereket gyárt és forgalmaz világszerte az épületek és építmények vízszigetelése, felújítása, karbantartása, lap- és térburkolatok ragasztása, ipari padlók, valamint beton-adalékanyagok területén. A társaság saját fejlesztésű építőanyagokat gyárt, melyeket központi laboratóriumában a felhasználói igényekhez és az építőipar fejlődéséhez igazodva folyamatosan tökéletesít.

 

A Schomburg olyan vállalkozás, amely nagy hangsúlyt fektet a gyártott alapanyagok kiváló és folyamatosan egyenletes minőségére, valamint a vevők egyedi igényeinek kielégítésére. A Schomburg cégcsoport elvei szerint a hatékony együttműködéshez több kell, mint egy jó termék, ezért folyamatosan bővíti a vevők döntéseit és a kivitelezést segítő szolgáltatásait is:

 

-helyszíni tanácsadással, beépítési útmutatással,
-egyszerűbb és biztonságosabb új technológiai lehetőségek kifejlesztésével,
-garanciavállalással,
-minőség ellenőrzéssel és minőségbiztosítással,
-árkedvezményekkel,
-internetes akciókkal.

Ez csak néhány példa a Schomburg által nyújtott szolgáltatásokból, melyet vásárlóink eredményesen, sikeresen használnak közel hét évtizede.

AQUASEAL Kft.

Tradíció · Kompetencia · Minőség · Biztonság · Folyamatos termékfejlesztés = SCHOMBURG

A SCHOMBURG-ot 1937-es megalapítása óta ezeknek az értékeknek a szilárd képviselete vezette sikerre, melynek eredményeképpen a kezdetben kicsi, német családi vállalkozás mára minden kontinensen, számos országban képviselteti magát. Cégünk, az AQUASEAL Kft., a SCHOMBURGhazai kizárólagos képviselője.

Kedvezményes vevőbarát szolgáltatásaink között sorolhatók fel:

- kedvezményes, illetve a kereskedelmi partnerek 35 km-es körzetében 20 000 Ft-ot meghaladó értékű megrendelés esetén ingyenes kiszállítás, 
- napi 24 órás rendelkezésre állás Web-áruházon keresztül, 
- helyszíni bejárás és szaktanácsadás,
- kivitelezői szakemberek kiajánlása kiterjedt partnerhálózatunkból,
- közvetítés mérnök szakértők felkérésére szakvélemények készítésére.

Cégünk az ország területén szerteágazóan számos lerakattal rendelkezik, ahonnan vevőink azonnal megvásárolhatják a kívánt terméket.

Az AQUASEAL Kft. a mai kor elvárásainak megfelelően nagy hangsúlyt fektet az internetes megjelenésre, honlapjának folyamatos fejlesztése mellett a gyorsabb vásárlást segítendő Webáruházzal és internetes akciókkal, hirdetésekkel.

A SCHOMBURG anyacég elveinek és minőségi igényeinek megfelelve törekszünk a központi német honlapról és sajátunkról is elérhető német, illetve angol nyelvű műszaki katalógusok és adatlapok hiteles és precíz magyar formátumú kiadására, melyek fordítására és lektorálására mérnök szakértőket kértünk fel.

A SCHOMBURGa vízszigetelések specialistája, legyen szó kisebb feladatokról, mint egy terasz vagy fürdőszoba vízszigetelése, egy pince talajvíz elleni utólagos szigetelése, egy konyha használati víz elleni szigetelése, egy medence vízszigetelése vagy falazat utólagos vízszigetelése  injektálással (vegyi falszigetelés), olyan hatalmas objektumokig, mint egy szennyvíztisztító telep, víztározó vagy egy bevásárlóközpont mélygarázsának vízszigetelése.

A vízszigetelésen túlmenően a SCHOMBURGépítőanyagai komplex megoldást nyújtanak régi épületek felújítására: esztrichek, betonjavító nagy igénybevételekre alkalmas habarcsok, tégla- és vakolatimpregnáló anyagok, WTA - s légpórusos felújító vakolatok, hidegburkolat ragasztók és fugázók is a termékpaletta részei.

Epoxi és poliuretán alapú ipari padló bevonatainkat ipari csarnokokban, üzemekben és műhelyekben, raktárakban, mélygarázsokban és tetőparkolókon alkalmazzák. A műgyanták széles választéka áll rendelkezésre, az általános jellegű alkalmazásoktól (pl. garázs, műhely műgyanta padlóbevonata) a jelentősebb vegyi (savas / lúgos) és mechanikai (pl. kamionparkoló) terhelésnek ellenálló, valamint a vezetőképes műgyantákig (szikramentes  + vezetőképes padló). A műgyanta padlók a SCHOMBURG - INDUTEC termékeivel az általános szilikátbázisú fogadóaljzatokon túl acél, magnezit-esztrich és kalcium-szulfát esztrich, olajjal szennyezett beton és más különleges aljzatra is kivitelezhető padlórétegrendeket ajánlunk.

A SCHOMBURG termékpalettájának további részét képezik olyan speciálisabb területek termékmegoldásai, mint az út- és vágányépítés anyagai, valamint a beton-adalékanyagok (kötés-késleltetők, kötés-gyorsítók, stb.).


Mire keres megoldást?

Felhasználóknak
Felhasználóknak
Adott feladatra keres megoldást? Kezdje itt!
Részletek...
Szakembereknek
Szakembereknek
Termékcsoportok, katalógusok, adatlapok..
Részletek...
Gyorsrendelés!
Gyorsrendelés!
Ha már tudja, mire van szüksége..
Részletek...


Minőség

Minőség minden szinten

A termék :
Nagy teljesítményű, PPS - vezérelt gyártósorok és a laboratóriumi háttérrel támogatott minőségbiztosítási rendszer garantálja a magas termékminőséget.

A termék-rendszer :
Kémiailag és alkalmazástechnikailag kompatibilis termékek biztosítják a megfelelő funkcionalitást és az optimális építési teljesítményt.

A szaktanácsadás:
Hozzáértő alkalmazástechnikusok állnak a kivitelezők és az érdeklődők rendelkezésére.

Betanítás és továbbképzés:
Rendszeres időszakonként a SCHOMBURG alkalmazástechnikai képzési lehetőséget kínál annak érdekében, hogy a jó termékekből hasonlóképpen jó és biztonságos építési teljesítmények valósuljanak meg.

... és a szolgáltatások teljességét DIN EN ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszer biztosítja..

TÜV Zertifikat DIN EN ISO 9001:2000

Ide kattintva kérhet műszaki adatlapot, -tanácsot vagy küldhet nekünk e-mail-t.

 
   
Aquaseal Kft. 1116 Budapest, Hunyadi János út 162. Email: office@aquaseal.hu
Térképes elérhetőség Tel.: 06/1/204-35-16  
 
adószám: 14012884-2-43
Nyitvatartás: Hétfőtől - péntekig: 8:00 - 17:00
GYORSRENDELÉS
A SZÁLLÍTÁST HÉTFŐTŐL VASÁRNAPIG 06:00 - 24:00-IG TELJESÍTJÜK!
 

Szigetelés | Falszigetelés | Medence szigetelés | Műgyanta padló | Pince | Terasz szigetelés | Vízszigetelés | Webes válogatás