Oldószermentes betonimpregnáló szer

Termékleírás

Tulajdonságok:
A REMISIL-CI polimer bázisú betonimpregnáló szer. A betonelemek környezeti hatásokkal szembeni ellenállását REMISIL-CI-vel végzett kezeléssel lényegesen javítani lehet. A folyadékok illetve a szennyeződések nehezen tudnak behatolni a kezelt anyagba. A szennyeződéseket könnyebb eltávolítani. A REMISIL-CI nem hoz létre fényes effektust a kezelt felületen, valamint nincs színfelújító hatása.

Alkalmazási terület:

A REMISIL-CI speciálisan beton elemeken történő alkalmazás céljára fejlesztették ki (pl. térkő és szegélykövek, járólapok és látszóbeton felületek, pl. homlokzatok). Különösen alkalmas kikeményedett és nedvszívó felületekre. Csiszolt és polírozott aljzatokon – mintafelület készítése és kiértékelése alapján - alkalmazható. A REMISIL-CI -vel tartósan védeni lehet mind az új, mind pedig a régebbi beton elemeket az időjárás hatásától.

Műszaki adatok

Műszaki adatok:
Szín: tejszerű
Konzisztencia: folyékony
Sűrűség: 1,0 g/cm3
Tárolás: 12 hónapig a lezárt eredeti csomagolásban. Fagy, erős napsugárzás és szennyeződések ellen védeni kell.
Kiszerelés: 5 – 10 – 25 – 210 – 1000 kg-os csomagolások
Anyagszükséglet: kb.150 - 250 ml/m2 ® 1 lit = 4 – 6,7 m2
Száradási idő: 20 perc (20° C és száraz aljzat mellett)
Terhelhető: 24 óra múlva

Feldolgozás:
A REMISIL-CI-t felhasználásra készen szállítjuk. Ecsettel vagy alkalmas nyomásos szóróberendezéssel egyenletesen kell felhordani a kezelendő felületre. Feldolgozás közben feltétlenül kerülni kell a tócsaképződést! A kezelendő alapot gondosan meg kell tisztítani a szennyeződéstől, portól, valamint mohától/algáktól és minden fajtaidegen festéktől. Erre a REINIT-R-t, nagy hatékonyságú, biológiailag gyorsan lebomló szerves sav alapú kőtisztító anyagunkat ajánljuk. Az aljzat a REMISIL-CI felhordása előtt már csak maximum matt-nedves lehet. A REMISIL-CI így friss betonfelületre is felhordható. Az intenzív napsugárzást, valamint az esőt a feldolgozás alatt ill. a feldolgozás után 3 óráig el kell kerülni!

Műszaki adatlap: REMISIL-CI

Webáruház

 

terméknettó egységárnettó csomagárBruttó csomagárMennyiség
REMISIL-CI, 5 kg
Oldószermentes betonimpregnáló szer
Jelenlegi raktárszint
907 Ft

697 Ft
4.530 Ft

3.485 Ft
5.753 Ft

4.426 Ft
REMISIL-CI, 1 kg
Oldószermentes betonimpregnáló szer
Jelenlegi raktárszint
1.263 Ft

884 Ft
1.263 Ft

884 Ft
1.604 Ft

1.123 Ft